Curățare Energetică după Abuzuri Sexuale

Curățare Energetică după Abuzuri Sexuale

NOTĂ: Acordul conștiinței pentru executarea terapiei este obligatoriu!

La categoria de Abuz sexual pot intra: violuri, supunerea nevoita, sau voita la perversiuni sexuale. Expunerea la astfel de fapte ca martor, ( copii obligati, sau din curiozitate, ajunsi sa fie prezenti la astfel de acte), s.a.
Indiferent de cand sau petrecut aceste evenimente nefericite, in aceasta viata, cand erati prunc, adoliscent, matur, sau chiar in etate, in alte vremuri sau/si alte dimensiuni, aceasta Curatare Energetica este binevenita pentru absolut toti, femei si barbati, tineri si batrani deopotriva.
Deoarece aceste abuzuri pot face parte din Karma unora dintre noi, Seminarul este cu contributie de participare, ca plata pentru acea karma.
Lasati jena la o parte si curatati-va Sufletul si Spiritul dvs de aceasta incarcatura negativa prezenta in sferele energetice cu voia, sau fara voia, cu stiinta, sau fara stiinta dvs.
Aceasta informatie/energie negativa va blocheaza ascensiunea Spirituala si crearea unei vieti pline de bucurie.
Dumnezeu va ofera acum sansa sa va spalati prin lumina Sa vindecatoare de acel balast inutil si greu de carat prin viata.
 
Sunt multe victime ale acestor abuzuri, care in acest moment nu isi permit sa plateasca pentru o astfel de Curatare Energetica, deaceia vom accepta DONATII de la cei care doresc sa ajute in contul special de donatii:
CONT pentru donatii
LIBRA INTERNET BANK
Calea Cunoasterii SRL
RO68BREL0002002904570101 (in Ron)
Nu se face baie (duș sau cadă) după meditație timp de minimum 2 ore, pentru ca toată energia pe care ați primit-o să poata lucra cu eficiență de 100% în corpurile dumneavoastră subtile și cel fizic.
Acest eveniment nu se înregistrează și nu se interpretează de către Telepat.

RECOMANDATĂ PENTRU: 

– persoane fizice (copii, adulți, fotografie)

Contribuția de participare: 360 ( 303 +TVA) lei/ 77 (65+TVA) de euro

LIBRA INTERNET BANK (BRELROBUXXX – BIC / SWIFT Code)
RO95BREL0002002904570100 lei
Transferul bancar in contul de euro se accepta doar din conturi create la bănci din afara Romaniei.
RO14BREL0002002904570200 euro
Destinatar: CALEA CUNOASTERII SRL, CUI 42269307

Înregistrarea se face prin completarea formularului din Calendar. Pentru informații suplimentare folsiți  WhatsApp la numărul +40 762203131.

CONTRAINDICAȚII: Femei însărcinate și care alăptează

Efecte secundare:

Datorită faptului că se pornește un val de detoxifiere, curățare a organismului de șlacuri, reziduuri metabolice de la nivel celular, este posibil să aveți dureri de cap, stări de greață amețeli. Se recomandă să beți cât mai multă apă, până se elimină acestea din organism. Dacă aveți stări de greață, ar fi bine să vomitați. Asta va ajută să eliminați direct o cantitate mare de toxine, fără să treacă prin filtrele corpului dumneavoastră, (ficat, rinichi). O alimentație ușoară, de post, este indicată. Beți ceaiuri din plante aferente afecțiunilor.

NU RENUNTAȚI LA TRATAMENTUL INDICAT DE MEDICUL CURANT.

Ne rezervăm dreptul de a modifica (adăuga sau a șterge) Lista de Produse și Servicii în cazuri excepționale, pentru îmbunătățirea calității rezultatelor finale.