Reglarea greutății corporale

Reglarea greutății corporale

Greutatea corporala a fiecărei persoane, în funcție de buna funcționare a sistemului metabolic, sistemului hormonal și a bagajului genetic moștenit de fiecare, poate fi din start diferită.

După întrupare/naștere, noi începem să creștem și toată lumea se bucură că se întâmplă acest lucru, conform unor standarde/norme medicale aferente stării de “Sănătos”.

În timp însă, lucrurile pot decurge la fiecare într-un mod diferit și acele norme de “Sănătos” să nu mai fie chiar… sănătoase.

Contribuie la dereglarea greutății corporale în măsuri egale atât alimentația noastră fizică, cât și starea noastră energetică.

Viața ne poartă pe valuri și ne scoate în cale diverse situații. Odată cu mâncatul excesiv, chinul psihologic prin frică, anxietate, temeri diverse cu care nu ne confruntăm doar odată, corpul nostru începe să reacționeze și să se modifice treptat, pe nesimțite. Odată cu înaintarea în vârstă nu se mai oprește din creștere, sau din pierderea masei musculare, așa zis slăbit.

Ambele cazuri sunt deranjante, așa că e necesar să luăm atitudine. 

Acest Seminar practic/lucrativ ne oferă oportunitatea de a face corecțiile necesare la nivel energetic care, în timp, se văd și pe corpul fizic. La fiecare acest proces are viteză proprie, aferentă credințelor sale, încărcăturii Karmice și altele.

Lista minima, presupusă, de produse pe care le veți primi în timpul acestui seminar:

  • PSY de reglare hormonală
  • PSY de activare a metabolismului
  • PSY de remodelare corporală
  • PSY de normalizare a poftei de mâncare
  • PSY de reabilitare a sănătății 
  • Altele

În funcție de necesitatea Grupului creat, este posibil să primim și alte informații, pe care le vom implementa.

Nu se face baie (duș sau cadă) după Seminar timp de minimum 2 ore, pentru ca toată energia pe care ați primit-o să poată lucra cu eficiență de 100% în corpurile dumneavoastră subtile și cel fizic.

RECOMANDAT PENTRU: persoane fizice (adulți, copii, poză, nume, prenume, data nașterii)

Contribuția de participare: 360 lei (303+TVA) sau 77 (65+TVA) euro per  persoana, poza, nume

LIBRA INTERNET BANK (BRELROBUXXX – BIC / SWIFT Code)
RO95BREL0002002904570100 lei
Transferul bancar in contul de euro se accepta doar din conturi create la bănci din afara Romaniei.
RO14BREL0002002904570200 euro
Destinatar: CALEA CUNOASTERII SRL, CUI 42269307

CONTRAINDICAȚII: Femei însărcinate și care alăptează

EFECTE SECUNDARE:

Datorită faptului că se pornește un val de detoxifiere, curățare a organismului de șlacuri, reziduuri metabolice de la nivel celular, este posibil să aveți dureri de cap, stări de greață amețeli.
Se recomandă să beți cât mai multă apă, până se elimină acestea din organism.
Dacă aveți stări de greață, ar fi bine să vomitați. Asta va ajută să eliminați direct o cantitate mare de toxine, fără să treacă prin filtrele corpului dumneavoastră, (ficat, rinichi).
O alimentație ușoară, de post, este indicată. Beți ceaiuri din plante aferente afecțiunilor.

NU RENUNTAȚI LA TRATAMENTUL INDICAT DE MEDICUL CURANT.

 

Ne rezervăm dreptul de a modifica (adăuga sau a șterge) Lista de Produse și Servicii în cazuri excepționale, pentru îmbunătățirea calității rezultatelor finale.