Curățarea energetică individuală a Karmei

Curățare Energetică individuală a Karmei

NOTĂ: Acordul conștiinței pentru executarea terapiei este obligatoriu!

Aceasta terapie se face doar la distanțăță și fără prezența fizică a dumneavoastră.

Se lucrează cu TELEPAT, o persoană care are abilitatea de a intra într-o anumită stare de conștiință modificată, o stare hipnotică. Telepatul urmareste și depistează orice fel de informație și energie negativă, entități (duhuri), implanturi, dispozitive energetice, care nu vă aparțin. Toate aceste prezențe străine sunt îndepărtate și dezintegrate de către Divinitate, de pe toate planurile cercetate, prin puterea cuvântului Petrei.

În timpul aceastei terapii se pot instala programe psihoinformaționale (PSY), sau/și dispozitive necesare pentru reabilitarea dumneavoastră mai rapidă si tuturor segmentelor curatate.

Când procesul de curățare se încheie, rămâneți curați și plini de Lumina Divină vindecătoare, care va lucra în dumnevoastră si pe toate fiintele care sau curatat pentru o perioadă de minimum 40 zile.

ATENTIE  SPORITĂ la ce gândiți, ce și cum vorbiți și la acțiunile dumneavoastră mai ales în primele 7-14 zile, când sunteti încă foarte vulnerabili la tiparele dumneavoastră vechi de gândire, vorbire și acțiune.

Karma este totalitatea greselilor/pacatelor fiecaruia, care sunt o acumulare de informatie si energie negativa, stocate in toate corpurile/sferile energetice, care nu au fost echilibrate de-a lungul timpurilor cu fapte bune, iubire de sine si de semeni, cu orice fel de gand, sau actiune pozitiva.

Aceste acumulari de informatie si energie negativa au un efect foarte nociv asupra vietii noastre, sunt genul de blocaje, care ne impiedica pur si simplu sa fim fericiti in toate aspectele vietii.

Prin lucrarea de Curatare energetica a Karmei, se extrag si dezintegreaza acele depozite din sferele noastre energetice personale, de pana la a 9-ua generatie din Arborele genealogic, si de pe Avatarii posibililor noastre reintrupari din toate timpurile si din toate dimensiunile astrale.

Fiecare solicitant va primi curatarea Karmei in functie de Dreptul sau Divin in momentul lucrarii.

Deaceia se recomanda sa se faca minimum 3 sedinte de Curatare energetica a Karmei la o distanta minima de 40 zile, daca nu reese alt termen din lucrare. In perioada dintre ele, daca dvs respectati Legile Universale, drepturile Divine cresc si la uramatoare lucrare se curata si mai multe greseli karmice.

Pentru aceasta lucrare avem nevoie de cateva date personale de la solicitant, trimise pe whats app la un numar de telefon special pentru aceste mesaje de lucru:

Nume prenume, data nasterii, o lista cu ce doriti dvs sa rezolvati, pe langa procedura standard, ca sa se puna mai mult accent pe acele aspecte care va deranjeaza.

Lucrarea de Curatare energetica a Karmei se recomanda atat celor in viata , cat si celor plecati dintre noi, pentru cresterea si schimbarea nivelului de frecvente energetice personale a tuturor celor implicati in lucrare.

RECOMANDATĂ PENTRU:
– persoane fizice (copii, adulți), vii sau adormiti.

CONTRAINDICAȚII: NU EXISTĂ

Pentru executarea acestei lucrări avem nevoie de câteva date personale, pe care le trimiteți la un număr special de WhatsApp

Nume, prenume și nume de fată, dupa caz, data nasterii.
O listă cu ce vă doriți să se rezolve din punctul dumneavoastră de vedere, scurtă, clară și cuprinzătoare. 

Mesajul va fi deschis când vă va ajunge rândul. Perioada de așteptare este de minimum 2-3 săptămâni.

INAINTE DE ORICE DEMERS, ESTE ABSOLUT NECESAR SĂ SUNAȚI PENTRU O CONSULTAȚIE PRELIMINARĂ LA NUMĂRUL DE TELEFON: +4 076 220 3131

Contribuția de participare: 1190 lei (1000+TVA) sau 238 (200+TVA) euro.

OTP Bank Romania
RO38OTPV380001495276RO01 LEI

RO92OTPV380001495276EU01 EUR

Destinatar:
Munteanu Margareta-Claudia Intreprindere Individuala
Sucursala Zalau
Adresa:
Str. Gheorghe Doja 48 Bl D48, Ap 29. Sc A, Zalau, Jud Salaj

 

EFECTE SECUNDARE:

Datorită faptului că se pornește un val de detoxifiere, curățare a organismului de șlacuri, reziduuri metabolice de la nivel celular, este posibil să aveți dureri de cap, stări de greață amețeli.
Se recomandă să beți cât mai multă apă, până se elimină acestea din organism.
Dacă aveți stări de greață, ar fi bine să vomitați. Asta va ajută să eliminați direct o cantitate mare de toxine, fără să treacă prin filtrele corpului dumneavoastră, (ficat, rinichi).
O alimentație ușoară, de post, este indicată. Beți ceaiuri din plante aferente afecțiunilor.

NU RENUNTAȚI LA TRATAMENTUL INDICAT DE MEDICUL CURANT.


Ne rezervăm dreptul de a modifica (adăuga sau a șterge) Lista de Produse și Servicii în cazuri excepționale, pentru îmbunătățirea calității rezultatelor finale.