Curățarea energetică personalizată a arborelui genealogic

Curățarea energetică personalizată a arborelui genealogic

NOTĂ: Acordul conștiinței pentru executarea terapiei este obligatoriu!

Această terapie se face doar la distanță și fără prezența fizică a dumneavoastră.

Se lucrează cu TELEPAT, o persoană care are abilitatea de a intra într-o anumită stare de conștiință modificată, hipnotică. Prin puterea cuvântului, Petra îi cere Lui Isus Hristos să deschidă harta arborelui genealogic pe ambele părți: paternă și maternă.

După deschiderea acestor hărți, se lucrează separat pe fiecare hartă, extrăgând și dezintegrând informații și energii legate de: violuri, crime, omoruri, sinucideri, otrăviri, morți violente, morți la vârste fragede, medie mică de viață, cancere ereditare, scandaluri repetate, violențe de toate felurile, furturi, pierderi, minciuni patologice, lipsa sporurilor, blocaje financiare, făcături, lucrături, farmece, relații incestuoase, boli mentale psihice și psihiatrice, boli autoimune, boli de piele, chelie ereditară.

Se extrage orice gen de psihosomatizare, care blochează sistemele energetice ale tuturor de pe arborele genealogic, orice fel de boală genetică transmisă prin sânge, sau/și energia strămoșilor. Se vor curăța toate relațiile cu persoanele din familie.

Toate acestea sunt scoase de pe structurile energetice, biologice și din memoria celulară a întregului neam. Și desigur, se vor scoate multe altele după caz, deoarece noi toți putem avea în arborele nostru genealogic persoane, care poate au fost cei mai evlavioși sfinți sau cei mai cruzi criminali.

Acest lucru este știut doar de bunul Dumnezeu. Noi doar ne facem datoria de a-i elibera de acele informații și energii negative, permise spre dezintegrare de Divinitate.

Arborele genealogic se poate curăța până în al 3-lea, al 5-lea, al 7-lea, sau al 9-ulea neam.

Acest lucru se determină doar în ședință, este hotărârea Divinității. Noi putem cere și ni se dă ce este necesar de curățat în acest moment.

Este posibil, ca după o anumita perioadă de timp, Divinitatea să ne deschidă și alte niveluri ale arborelui genealogic spre curățare.

În momentul în care toți strămoșii noștri se eliberează de acele blocaje, care îi țineau pe un anume nivel energetic în ceruri, ei se înalță, trec într-o altă dimensiune mult mai înaltă și benefică spiritului fiecăruia.

Nici nu vă puteți imagina cât de mult contează acest lucru pentru ei!

Foarte important este faptul că se ridica de pe persoana care a solicitat curățarea toate energiile și informațiile negative legate de neam, de pe ambele linii (mamă, tată) ale arborelui genealogic.

Odată ridicate, aceste energii nu vor mai influența celelalte generații care urmează solicitantului.

În încheierea procesului de curățare, Isus Hristos introduce pe hărțile genealogice Energia Divină de vindecare și reechilibrare a întregului neam.

Această energie lucrează pe întreg neamul pe o perioadă de până în 40 zile. Efectele secundare se pot răsfrânge pe toți membrii neamului dumneavoastră.

Rugăciunea de mulțumire pentru această lucrare, va încheia Curățarea energetică a Arborelui Genealogic.

ATENTIE  SPORITĂ la ce gândiți, ce și cum vorbiți și la acțiunile dumneavoastră în primele 7-14 zile, când sunteți încă foarte vulnerabili la tiparele dumneavoastră vechi de gândire, vorbire și acțiune.

După Curățare, practic rămâneți curați, ca un câmp proaspăt arat primăvara. Și tot ce gândiți, vorbiți sau faceți sunt precum niște semințe pe care le plantați pe acel câmp. Le plantați și ele vor da roadele aferente.

Întreaga ședință se înregistrează în format audio și se trimite solicitantului.

RECOMANDATĂ PENTRU: persoane fizice (copii, adulți și pentru cei trecuți în neființă).

CONTRAINDICAȚII: Femei însărcinate și care alăptează

    Pentru executarea acestei lucrări avem nevoie de câteva date personale, pe care le trimiteți la un număr special de WhatsApp

    Nume, prenume și data nasterii personale și nume, prenume și data nașterii a ambilor părinți.

    Mesajul va fi deschis când vă va ajunge rândul. Perioada de așteptare este de minimum 2-3 săptămâni.

    INAINTE DE ORICE DEMERS, ESTE ABSOLUT NECESAR SĂ SUNAȚI PENTRU O CONSULTAȚIE PRELIMINARĂ LA NUMĂRUL DE TELEFON: +4 076 220 3131


Contribuția de participare: 1190 lei (1000+TVA) sau 238 (200+TVA) euro.

OTP Bank Romania
RO38OTPV380001495276RO01 LEI

RO92OTPV380001495276EU01 EUR

Destinatar:
Munteanu Margareta-Claudia Intreprindere Individuala
Sucursala Zalau
Adresa:
Str. Gheorghe Doja 48 Bl D48, Ap 29. Sc A, Zalau, Jud Salaj

ÎNAINTE DE ORICE DEMERS, ESTE ABSOLUT NECESAR SĂ SUNAȚI PENTRU O CONSULTAȚIE PRELIMINARĂ LA NUMĂRUL DE TELEFON: +4 076 220 3131.


EFECTE SECUNDARE:

Datorită faptului că se pornește un val de detoxifiere, curățare a organismului de șlacuri, reziduuri metabolice de la nivel celular, este posibil să aveți dureri de cap, stări de greață amețeli. Se recomandă să beți cât mai multă apă, până se elimină acestea din organism. Dacă aveți stări de greață, ar fi bine să vomitați. Asta va ajută să eliminați direct o cantitate mare de toxine, fără să treacă prin filtrele corpului dumneavoastră, (ficat, rinichi). O alimentație ușoară, de post, este indicată. Beți ceaiuri din plante aferente afecțiunilor.

NU RENUNTAȚI LA TRATAMENTUL INDICAT DE MEDICUL CURANT.

 

Ne rezervăm dreptul de a modifica (adăuga sau a șterge) Lista de Produse și Servicii în cazuri excepționale, pentru îmbunătățirea calității rezultatelor finale.