Curățarea energetică a vieților anterioare

Curățarea energetică a vieților anterioare

NOTĂ: Acordul conștiinței pentru executarea terapiei este obligatoriu!

Această terapie se face doar la distanță și fără prezența fizică a dumneavoastră.

Se lucrează cu TELEPAT, o persoană care are abilitatea de a intra într-o anumită stare de conștiință modificată, o stare hipnotică.

Prin puterea cuvântului, Petra Îl invocă pe Isus Hristos să vină și să deschidă calea tuturor reîntrupărilor succesive de la începutul creației noastre individuale, până în prezent.

Începe curățarea și purificarea fiecărei existențe în parte de toate informațiile și energiile negative acumulate în perioadele respective.

Fiecare dintre noi putem avea sute de reîntrupări, existențe, în care am fi putut fi de la cel mai mare sfânt, până la cel mai teribil criminal.

După încheierea procesului de curățare, Isus Hristos va introduce pe calea reîntrupărilor Lumina Sa Divină pentru reabilitare, vindecare a tuturor aspectelor vieții. Va restaura și regenera toate afecțiunile structurilor dumneavoastră biologice din timpurile aferente.

Acest lucru, din punct de vedere energetic, va veni ca o fortificare a organelor și structurilor dumneavoastră din acest moment.

Acea informație pe care o primește corpul biologic acolo, în acel timp, se va transmite pe toate reîntrupările ulterioare până în prezent.

Exemplu: Dacă undeva, acolo departe, ați avut o suferință de ficat, odată curățată acea informație din acea structură, dispare informația de afecțiune a ficatului aici, în prezent.

Urmează Binecuvântarea Divină, instalarea Crucilor de Lumină, a antivirusului, a scutului de protecție contra radiațiilor și energiilor negative și altele benefice, dacă apare necesitatea lor.

În urma acestei Curățări Energetice, persoana pentru care s-a efectuat lucrarea, din punct de vedere energetic, este eliberată de toate informațiile și energiile nocive din existențele sale din trecut. 

Detaliile exacte, personale, ce și cum s-a realizat, le veți afla din înregistrarea întregii lucrări, pe care o veți primi.

Întreaga ședință se înregistrează în format audio și se trimite solicitantului.

RECOMANDATĂ PENTRU: persoane fizice (copii, adulți și pentru cei trecuți în neființă).

CONTRAINDICAȚII: Femei însărcinate și care alăptează

Pentru executarea acestei lucrări avem nevoie de câteva date personale, pe care le trimiteți la un număr special de WhatsApp

Nume, prenume și nume de fată, dupa caz, data nasterii.
O listă cu ce vă doriți să se rezolve din punctul dumneavoastră de vedere, scurtă, clară și cuprinzătoare. 

Mesajul va fi deschis când vă va ajunge rândul. Perioada de așteptare este de minimum 2-3 săptămâni.

ÎNAINTE DE ORICE DEMERS, ESTE ABSOLUT NECESAR SĂ SUNAȚI PENTRU O CONSULTAȚIE PRELIMINARĂ LA NUMĂRUL DE TELEFON: +4 076 220 3131.

Contribuția de participare: 1190 lei (1000+TVA) sau 238 (200+TVA) euro.

OTP Bank Romania
RO38OTPV380001495276RO01 LEI

RO92OTPV380001495276EU01 EUR

Destinatar:
Munteanu Margareta-Claudia Intreprindere Individuala
Sucursala Zalau
Adresa:
Str. Gheorghe Doja 48 Bl D48, Ap 29. Sc A, Zalau, Jud Salaj

EFECTE SECUNDARE:

Datorită faptului că se pornește un val de detoxifiere, curățare a organismului de șlacuri, reziduuri metabolice de la nivel celular, este posibil să aveți dureri de cap, stări de greață amețeli. Se recomandă să beți cât mai multă apă, până se elimină acestea din organism. Dacă aveți stări de greață, ar fi bine să vomitați. Asta va ajută să eliminați direct o cantitate mare de toxine, fără să treacă prin filtrele corpului dumneavoastră, (ficat, rinichi). O alimentație ușoară, de post, este indicată. Beți ceaiuri din plante aferente afecțiunilor.

NU RENUNTAȚI LA TRATAMENTUL INDICAT DE MEDICUL CURANT.

 

Ne rezervăm dreptul de a modifica (adăuga sau a șterge) Lista de Produse și Servicii în cazuri excepționale, pentru îmbunătățirea calității rezultatelor finale.