Curățarea energetică a Karmei

Curățare Energetică a Karmei

NOTĂ: Acordul conștiinței pentru executarea terapiei este obligatoriu!

Acest seminar are ca scop curățarea Karmei personale acumulate în această existență, din existențele anterioare și de pe arborele genealogic.

Isus Hristos, la cererea Petrei, va deschide Harta Arborelui Genealogic și a Traiectului reîncarnărilor fiecărui participant și va curăța și reabilita Karma de neam, Karma personală și Karma reîncarnărilor.

De pe fiecare participant se va ridica și curăța doar ceea ce i se permite, după voia Divină, prin energia Trinității. Pentru aceasta lucrare este nevoie să fie prezente toate ființele implicate în Karma fiecăruia, vii sau adormiți, avatarii fiecărei reîncarnări, care își vor da acordul pentru executarea aceste lucrări.

După cum ne-am obișnuit deja, Isus personal va face curățarea și reabilitarea noastră după judecata și permisiunea Divină.

Este o lucrare cu o încărcătură și consum energetic enorm. Petra va fi ghidată, ca de obicei, și va cere pentru noi toți maximum posibil de la Creator.

 

Cei care vor achita acest seminar pentru persoanele pe care doresc să le curețe, (copii, frați, surori, părinți, soți, soții, vii sau adormiți), dar nu vor fi prezente fizic pe zoom, numele lor și data nașterii se va scrie de mână pe o foaie de hârtie și se va păstra alături în timpul lucrării.

Înregistrarea pe site se va face astfel: 

Nume prenume (a persoanei prezente pe zoom) +3, adică pe listă sunt 3 persoane pentru care s-a plătit această lucrare de Curățare a Karmelor, dar nu sunt prezente pe zoom, sau urmăresc de pe același dispozitiv (telefon, laptop).

Exemplu de înregistrare din Calendar:

Coseacova Svetlana +1:      suma 360 lei  (180×2)

sau

Coseacova Svetlana +5:      suma 1080 lei  (180×6)  

Seminarul are loc pe ZOOM. Link-ul se va distribui prin Grupul de whatsapp aferent evenimentului, cu 30 de minute înainte de ora începerii. Locuri limitate la 300 persoane.

Acest eveniment nu se înregistrează și nu se interpretează de către Telepat.

RECOMANDATĂ PENTRU:

– persoane fizice (copii, adulți vii, sau plecați dintre noi, poză, sau nume, prenume și data nașterii)

Contribuția de participare: 180 ( 152+TVA) lei/ 36 (30+TVA) euro, de persoană .

LIBRA INTERNET BANK (BRELROBUXXX – BIC / SWIFT Code)
RO95BREL0002002904570100 lei
Transferul bancar in contul de euro se accepta doar din conturi create la bănci din afara Romaniei.
RO14BREL0002002904570200 euro
Destinatar: CALEA CUNOASTERII SRL, CUI 42269307

Efecte secundare:

Întrucât se pornește un val de detoxifiere, curățare a organismului de reziduuri metabolice de la nivel celular, este posibil să aveți dureri de cap, stări de greață, amețeli. Se recomandă să beți cât mai multă apă, până se elimină acestea din organism. Dacă aveți stări de greață, ar fi bine să dați afară răul. Asta vă ajută să eliminați direct o cantitate mare de toxine, fără să treacă prin filtrele corpului dumneavoastră, (ficat, rinichi). Este indicată o alimentație ușoară, de post. Beți ceaiuri din plante aferente afecțiunilor.

NU RENUNTAȚI LA TRATAMENTUL INDICAT DE MEDICUL CURANT.

CONTRAINDICAȚII: Femei însărcinate și care alăptează.

Ne rezervăm dreptul de a modifica (adăuga sau a șterge) Lista de Produse și Servicii în cazuri excepționale, pentru îmbunătățirea calității rezultatelor finale.