Curățarea Energetică de Dependențe, Vicii și Recrearea unei noi realități

Curățarea Energetică de Dependențe, Vicii și Recrearea unei noi realități

Un Seminar care întrunește două lucrări, separate anterior, vă este accesibil acum pe Calea Cunoașterii.

Hotărârea de a unifica lucrarea de “Curățare energetică de dependențe și vicii” cu “Binecuvântarea unei noi realități”, vă oferă posibilitatea de a primi un pachet întreg, șansa de a curăța și recrea propria viață într-un mod unic, prin Puterea Cuvântului Petrei și a voii Divine.

Prin această combinare, toată lumea are de câștigat atât timp, cât și beneficii.

Exemplu de dependențe:

  • de droguri 
  • de alcool
  • de fumat 
  • de sex
  • de jocuri de noroc
  • de jocuri pe calculator 
  • altele, dacă nu se regăsesc în listă

Viața cotidiană ne creează diferite dependențe de care nu ne dăm seama din prima. Aceste situații sunt foarte răspândite și des întâlnite la generațiile mai tinere.

Indiferent de vârstă însă, putem deveni victimele diferitor dependențe mult prea ușor. Neacceptarea acestor vicii, nu rezolvă situația.

Cea mai mare putere din toate metodele de combatere a acestor vicii, desigur o are Rugăciunea. O rugăciune spusă din inimă, cu lacrimi de sinceritate vă poate aduce direct de la Divinitate ajutorul așteptat. Dar…

Câți dintre noi pot face asta?

De aceea, orice ajutor venit din afară, sub orice formă e benefic. Și atunci, căutăm un sprijin, un ajutor venit de lângă noi, de pe pământ prin diverse forme de terapii și consilieri.

Cei apropiați nouă, care sunt direct afectați emoțional de starea noastră vicioasă pot fi cea mai bună soluție de ajutor, deoarece lor le pasă. Ei chiar ne doresc binele, mai mult decât ne dorim noi înșine adesea.

Acest Seminar practic, lucrativ, ne va aduce pe tavă programe psihoinformaționale (PSY), care se vor instala și în subiecții afectați și în cei care apelează la ajutorul nostru pentru ei.

În timpul Seminarului, poza/pozele celor viciați trebuie să fie alături de cel prezent, de solicitant.

Prin intermediul dumneavoastră, PSY se vor instala simultan în dumneavoastră și în cei din poză. Așa veți putea să rulați aceste programe în locul lor pentru reabilitare.

Se vor deschide Portalurile necesare procesului de reabilitare, se vor face rugăciunile aferente și altele care vin ca informație direct de sus în momentul dat pentru grupul de față.

PSY se rulează timp de 40 zile fără pauză, de două ori pe zi, dimineața și seara, aproximativ 5 minute.

După cele 40 zile, se creează noi rețele neuronale aferente programelor în cauză și se vor activa instant doar prin conștientizare. Adică, vă amintiți că ele există și funcționează.

Contribuția de participare: 132 lei (111+TVA) sau 27 (23+TVA) euro de persoana/poză/nume

LIBRA INTERNET BANK (BRELROBUXXX – BIC / SWIFT Code)
RO95BREL0002002904570100 lei
Transferul bancar in contul de euro se accepta doar din conturi create la bănci din afara Romaniei.
RO14BREL0002002904570200 euro
Destinatar: CALEA CUNOASTERII SRL, CUI 42269307

CONTRAINDICAȚII: Femei însărcinate și care alăptează

EFECTE SECUNDARE:

Datorită faptului că se pornește un val de detoxifiere, curățare a organismului de șlacuri, reziduuri metabolice de la nivel celular, este posibil să aveți dureri de cap, stări de greață amețeli.
Se recomandă să beți cât mai multă apă, până se elimină acestea din organism.
Dacă aveți stări de greață, ar fi bine să vomitați. Asta va ajută să eliminați direct o cantitate mare de toxine, fără să treacă prin filtrele corpului dumneavoastră, (ficat, rinichi).
O alimentație ușoară, de post, este indicată. Beți ceaiuri din plante aferente afecțiunilor.

NU RENUNTAȚI LA TRATAMENTUL INDICAT DE MEDICUL CURANT.

Ne rezervăm dreptul de a modifica (adăuga sau a șterge) Lista de Produse și Servicii în cazuri excepționale, pentru îmbunătățirea calității rezultatelor finale.