Curățare energetică personală

Curățare energetică personală

NOTĂ: Acordul conștiinței pentru executarea terapiei este obligatoriu!

Aceasta terapie se face doar la distanțăță și fără prezența fizică a dumneavoastră.

Se lucrează cu TELEPAT, o persoană care are abilitatea de a intra într-o anumită stare de conștiință modificată, o stare hipnotică. Telepatul scanează corpul fizic din tălpi până în creștet și depistează orice fel de informație și energie negativă, entități (duhuri), implanturi, dispozitive energetice, care nu vă aparțin. Toate aceste prezențe străine sunt îndepărtate și dezintegrate de către Divinitate, prin puterea cuvântului Petrei.

Telepatul vede și scoate din sferele dumneavoastră energetice doar acele efecte la care aveți Drept Divin să le curățați. 

În timpul aceastei terapii se pot instala programe psihoinformaționale (PSY), sau/și dispozitive necesare pentru reabilitarea dumneavoastră mai rapidă.

Când procesul de curățare se încheie, rămâneți curați și plini de Lumina Divină vindecătoare, care va lucra în dumnevoastră pentru o perioadă de minimum 40 zile.

ATENTIE  SPORITĂ la ce gândiți, ce și cum vorbiți și la acțiunile dumneavoastră mai ales în primele 7-14 zile, când sunteti încă foarte vulnerabili la tiparele dumneavoastră vechi de gândire, vorbire și acțiune.

După Curățare, practic rămâneți curați, ca un câmp proaspăt arat primăvara. Și tot ce gândiți, vorbiți sau faceți sunt precum niște semințe pe care le plantați pe acel câmp.
Le plantați și ele vor da roadele aferente.

Când lucrarea de Curățare Energetică este efectuată pentru persoanele plecate în neființă, se ridică de pe cei în viață o cantitate enormă de energii negative legate de arborele genealogic. În acest fel beneficiază de curățare întreg neamul!

Iertările pentru avorturile făcute în această viață sau alte vremuri sunt foarte importante. Iertarea de sine, la fel. 

Se recomandă a fi făcute minimum 3 ședințe de Curățare Energetică la o distanță de 40 zile, dacă nu s-a primit un alt termen în timpul primei ședințe. În cazuri grave, repetarea poate fi cerută de conștiință și la 7, 14 sau 21 de zile distanță. Asta depinde de starea cazului.

Întreaga ședință se înregistrează în format audio și se trimite solicitantului.

RECOMANDATĂ PENTRU:

  • persoane fizice (copii, adulți și pentru cei trecuți în neființă)
  • persoane juridice (firme, companii, etc)
  • localuri (case, birouri, cabinete de terapii, etc)
  • biodiversitate (terenuri, câmpuri, etc)
  • animale (caini, pisici, altele).
CONTRAINDICAȚII: Femei însărcinate și care alăptează

Pentru executarea acestei lucrări avem nevoie de câteva date personale, pe care le trimiteți la un număr special de WhatsApp

Nume, prenume și nume de fată, dupa caz, data nasterii.
O listă cu ce vă doriți să se rezolve din punctul dumneavoastră de vedere, scurtă, clară și cuprinzătoare. 

Mesajul va fi deschis când vă va ajunge rândul. Perioada de așteptare este de minimum 2-3 săptămâni.

ÎNAINTE DE ORICE DEMERS, ESTE ABSOLUT NECESAR SĂ SUNAȚI PENTRU O CONSULTAȚIE PRELIMINARĂ LA NUMĂRUL DE TELEFON: +4 076 220 3131

Contribuția de participare: 1190 lei (1000+TVA) sau 238 (200+TVA) euro.

OTP Bank Romania

RO38OTPV380001495276RO01 LEI
RO92OTPV380001495276EU01 EUR
Destinatar:
Munteanu Margareta-Claudia Intreprindere Individuala
Sucursala Zalau
Adresa:
Str. Gheorghe Doja 48 Bl D48, Ap 29. Sc A, Zalau, Jud Salaj

Este bine știut de toți că orice faptă se plătește. Că este bună, sau nu, are prețul aferent. De-a lungul vremurilor, noi acumulăm în sferele noastre energetice diferite formațiuni, depozite de energii negative care, cu timpul, încep să se manifeste pe corpul nostru fizic sub diverse forme de suferințe și afecțiuni. Acumulările de energii negative ne scad vibrațiile energetice dramatic. În acele momente este destul de greu să te poți ridica de unul singur, dar nu imposibil!

Credința poate face acest lucru, doar că noi nu credem suficient și nu avem acea răbdare care este necesară pentru reabilitarea corpului fizic în timp.

Corpul fizic are nevoie de timp pentru a se reface. La fel cum deteriorarea corpului fizic a avut loc în timp, iar noi nu ne-am îngrijit prin prevenție, și reabilitarea cere acel timp, răbdare și ajutor din partea dumneavoastră cu diferite suplimente naturale sau medicație prescrisă de medicul curant specialist.

Odată ajunși în acest punct, doar Dumnezeu ne poate ridica și ghida pe altă cărare, spre binele nostru cel mai înalt.

Curațările Energetice au acest scop. De a ne da o nouă șansă să ne schimbăm tiparele nocive de gândire, vorbire și acțiune în unele noi și benefice nouă și celor din jur.

Iubirea și bunătatea chiar pot salva lumea, ca indivizi separați și precum colectivitate. Totul depinde doar de cum dorim noi să ne fie viața de azi încolo.

Să ne ajute Dumnezeu mereu!

EFECTE SECUNDARE:

Datorită faptului că se pornește un val de detoxifiere, curățare a organismului de șlacuri, reziduuri metabolice de la nivel celular, este posibil să aveți dureri de cap, stări de greață amețeli. Se recomandă să beți cât mai multă apă, până se elimină acestea din organism. Dacă aveți stări de greață, ar fi bine să vomitați. Asta va ajută să eliminați direct o cantitate mare de toxine, fără să treacă prin filtrele corpului dumneavoastră, (ficat, rinichi). O alimentație ușoară, de post, este indicată. Beți ceaiuri din plante aferente afecțiunilor.

NU RENUNTAȚI LA TRATAMENTUL INDICAT DE MEDICUL CURANT.

 

Ne rezervăm dreptul de a modifica (adăuga sau a șterge) Lista de Produse și Servicii în cazuri excepționale, pentru îmbunătățirea calității rezultatelor finale.