Curătare energetică pentru infertilitate

Curătare energetică pentru infertilitate

NOTĂ: Acordul conștiinței pentru executarea terapiei este obligatoriu!

Aceasta terapie se face doar la distanțăță și fără prezența fizică a dumneavoastră.

Se lucrează cu TELEPAT, o persoană care are abilitatea de a intra într-o anumită stare de conștiință modificată, o stare hipnotică. Telepatul scanează corpul fizic din tălpi până în creștet și depistează orice fel de informație și energie negativă, entități (duhuri), implanturi, dispozitive energetice, care nu vă aparțin. Toate aceste prezențe străine sunt îndepărtate și dezintegrate de către Divinitate, prin puterea cuvântului Petrei.

Imposibilitatea de a procrea poate avea diferite motive fizice, sau/și spirituale. PETRA va lucra pentru îndepărtarea lor din sferele/corpurile dumneavoastră energetice și de pe corpul fizic.

Pentru obținerea de rezultate evidente, este foarte importantă colaborarea dumneavoastră.

Corpul fizic/materia adesea are nevoie de ajutor, cum ar fi o deparazitare intestinală de calitate, o detoxifiere a ficatului, curățarea rinichilor prin metode neconvenționale/naturale. Acest ajutor va contribui și mai mult la realizarea procesului de procreere a fătului într-un corp curat, pregătit pentru primirea și dezvoltarea lui.  

Dreptul divin de a primi la întrupare un suflet va fi cerut și acceptat la toate nivelele de conștiință. Se vor vindeca acele evenimente, care posibil au creat acest dezacord în corpul dumneavoastră fizic și se va crea starea propice evenimentului așteptat, a venirii sufletului la trup.

În timpul aceastei terapii se pot instala programe psihoinformaționale (PSY), sau/și dispozitive necesare pentru reabilitarea dumneavoastră mai rapidă.

Se recomandă a fi făcute minimum 3 ședințe de Curățare Energetică la o distanță de 40 zile, dacă nu s-a primit un alt termen în timpul primei ședințe. În cazuri grave, repetarea poate fi cerută de conștiință și la 7, 14 sau 21 de zile distanță. Asta depinde de starea cazului.

Întreaga ședință se înregistrează în format audio și se trimite solicitantului.

RECOMANDATĂ PENTRU:

  • Persoane fizice adulte, bărbați, femei, cu vârsta peste 18 ani, cupluri.
CONTRAINDICAȚII: NU EXISTĂ

    Pentru executarea acestei lucrări avem nevoie de câteva date personale, pe care le trimiteți la un număr special de WhatsApp.

INAINTE DE ORICE DEMERS, ESTE ABSOLUT NECESAR SĂ SUNAȚI PENTRU O CONSULTAȚIE PRELIMINARĂ LA NUMĂRUL DE TELEFON: +4 076 220 3131

Contribuția de participare: 1190 lei (1000+TVA) sau 238 (200+TVA) euro.

OTP Bank Romania
RO38OTPV380001495276RO01 LEI

RO92OTPV380001495276EU01 EUR

Destinatar:
Munteanu Margareta-Claudia Intreprindere Individuala
Sucursala Zalau
Adresa:
Str. Gheorghe Doja 48 Bl D48, Ap 29. Sc A, Zalau, Jud Salaj

EFECTE SECUNDARE:

Datorită faptului că se pornește un val de detoxifiere, curățare a organismului de șlacuri, reziduuri metabolice de la nivel celular, este posibil să aveți dureri de cap, stări de greață amețeli. Se recomandă să beți cât mai multă apă, până se elimină acestea din organism. Dacă aveți stări de greață, ar fi bine să vomitați. Asta va ajută să eliminați direct o cantitate mare de toxine, fără să treacă prin filtrele corpului dumneavoastră, (ficat, rinichi). O alimentație ușoară, de post, este indicată. Beți ceaiuri din plante aferente afecțiunilor.

NU RENUNTAȚI LA TRATAMENTUL INDICAT DE MEDICUL CURANT.

 

Ne rezervăm dreptul de a modifica (adăuga sau a șterge) Lista de Produse și Servicii în cazuri excepționale, pentru îmbunătățirea calității rezultatelor finale.