Abundența și activarea surselor de venit material

Abundența și activarea surselor de venit material

Două lucrări, “Banii și Abundența” și “Activarea surselor de venit material” au fost cumulate într-un singur Seminar pentru a vă putea oferi mai multe beneficii în același interval de timp pentru binele dumneavoastră suprem.

Abundența se va răsfrânge pe  toate domeniile vieții din această realitate și prin  Puterea Cuvântului. Petra va cere activarea tuturor surselor de venituri materiale.

Indiferent care sunt sursele dumneavoastră de venit, că sunt salariale, sau din afaceri, sau altele, se va cere înlăturarea tuturor blocajelor financiare de pe ele. Veți fi introduși în flux, se va deschide canalul de abundență peste dumneavoastră, peste afacerile dumneavoastră, peste toate sursele de venituri auxiliare și veți deveni un magnet pentru atragerea a tot ce este întru binele dumneavoastră superior, cu voia și acordul Divin.

Fiecare va fi binecuvântat cu tot ce e mai bun și cu ce merită de la Dumnezeu.

Acest Seminar este unul practic, lucrativ. Durata evenimentului este de minimum o oră.

Puțină teorie sub forma unor informații, care vin direct de la Sursă în acel moment pentru Grupul creat.

* Rugăciunea de început, pentru a primi acceptul Divinității.

* Deschiderea Portalurilor necesare lucrării, peste participanții din Grup.

* Rugăciunea de încheiere, recunoștință și mulțumire pentru tot ce am primit.

Energia primită prin aceste Portaluri ale Abundenței va lucra în noi până la 40 zile și ne va susține și ajuta în toate acțiunile benefice atât noua, cât și celor din jur.

NU ARE EFECT PENTRU CERERILE NEGATIVE!

Seminarul se repetă lunar, deoarece unii dintre noi vor consuma rezerva de energie primită mai rapid de 40 zile. Aceasta se va consuma și pe reabilitarea sănătății, în măsura permisă de Divinitate.

Seminarul se repetă lunar, deoarece unii dintre noi vor consuma rezerva de energie primită mai rapid de 40 zile. Aceasta se va consuma și pe reabilitarea sănătății, în măsura permisă de Divinitate.

La acest eveniment care atrage Abundenta asupra noastră, pot participa persoane care nu vor fi prezente pe zoom, ci vor fi scrise de cel care a plătit pentru ei, pe o listă cu  NUME, PRENUME, data nașterii, sau doar o poză, pe care o veți păstra lângă dumneavoastră în timpul lucrării.

Contribuția de participare: minimum 39 (33+TVA) ron sau minimum 8.33 (7+TVA) euro.

De ce minimum?

Primești după cât dăruiești. Fiecare plătește cât dorește, fără regrete, începând de la cel puțin 39 ron sau 8.33 euro.

Domnul Isus a spus în Luca 6:38: „Daţi şi vi se va da; ba încă vi se va turna în sân o măsură bună, îndesată, clătinată, care se va vărsa pe deasupra. Căci cu ce măsură veţi măsura, cu aceea vi se va măsura.” 

El a stabilit un principiu spiritual care spune:

“Cu cât dai mai mult, cu atât primeşti mai mult”. Acest principiu a transformat dărnicia într-un canal prin care Dumnezeu te binecuvântează material. 

Aşa cum am citit în versetul de mai sus, motivul pentru care noi lucrăm este să-i putem sprijini pe cei slabi prin dărnicia noastră, pentru că este mai ferice să dai decât să primeşti.

Pe măsură ce dai, Dumnezeu nu îţi va înmulţi doar sămânţa, ci îţi va mări capacitatea de a dărui,  pentru a avea şi mai mult.

Aşadar, cel care dăruieşte este avantajat în orice situaţie:

„Şi Dumnezeu poate să vă umple cu orice har, pentru ca, având totdeauna în toate lucrurile  din destul, să prisosiţi în orice faptă bună” (2 Corinteni 9:8).

LIBRA INTERNET BANK (BRELROBUXXX – BIC / SWIFT Code)
RO95BREL0002002904570100 lei
Transferul bancar in contul de euro se accepta doar din conturi create la bănci din afara Romaniei.
RO14BREL0002002904570200 euro
Destinatar: CALEA CUNOASTERII SRL, CUI 42269307

Pentru conectare la acest Seminar, de fiecare data se creează un grup de Whatsapp, unde cei care s-au înregistrat vor primi link-ul de conectare.

Vă rugăm să completați formularul de înregistrare după ce aveți confirmarea plății/contribuției pentru a o putea atașa.

CONTRAINDICAȚII: Femei însărcinate și care alăptează

EFECTE SECUNDARE:

Datorită faptului că se pornește un val de detoxifiere, curățare a organismului de șlacuri, reziduuri metabolice de la nivel celular, este posibil să aveți dureri de cap, stări de greață amețeli.
Se recomandă să beți cât mai multă apă, până se elimină acestea din organism.
Dacă aveți stări de greață, ar fi bine să vomitați. Asta va ajută să eliminați direct o cantitate mare de toxine, fără să treacă prin filtrele corpului dumneavoastră, (ficat, rinichi).
O alimentație ușoară, de post, este indicată. Beți ceaiuri din plante aferente afecțiunilor.

NU RENUNTAȚI LA TRATAMENTUL INDICAT DE MEDICUL CURANT.

 

Ne rezervăm dreptul de a modifica (adăuga sau a șterge) Lista de Produse și Servicii în cazuri excepționale, pentru îmbunătățirea calității rezultatelor finale.