Curățare energetică după avorturi

Curățare energetică după avorturi

NOTĂ: Acordul conștiinței pentru executarea terapiei este obligatoriu!

Aceasta lucrare se adresează tuturor, chiar și celor care în această existență nu au făcut nici un avort, sau nu au avut pierderi de sarcină de orice fel. Indiferent că sunteți femeie sau bărbat, aveți nevoie de o curățare de genul acesta.

Noi nu avem cunoaștere cu ce bagaj energetic-informațional am venit la întrupare de data aceasta pe pământ. Nu știm, dar e posibil orice. Acele energii-informații cu care ne întrupăm, ne influențează viața în mod direct și de cele mai multe ori nu în bine.

Făcând curățările energetice, incluzând-o și pe aceasta, viața dumneavoastră se poate schimba radical în bine. Din experiențele anterioare, pot confirma că așa s-a întâmplat la toți.

În această sesiune veți avea parte de Curățare, Iertare și Vindecare a pântecului. Acestea se vor aplica asupra tuturor actelor de avort planificat, sau spontan prin care ați trecut cu voie sau fără voie în această viață și în toate celelalte existențe.

Se va lucra în special pe zona urogenitală, plexul solar și inimă. Fiecare participant/ă se va conecta la nivel energetic individual cu toți pruncii pierduți din toate existențele. Prin actul de Iertare se va elibera de sentimentul de vină a acelui act săvârșit la momentul respectiv, un act făcut din motive întemeiate, după modul de gândire și percepere pe care îl avea în acel moment.

Vina, rușinea, vinovăția, frica de a se afla despre fapta săvârșită și alte sentimente legate de avorturi se vor curăța în Numele lui Isus Hristos.

Se vor tăia toate stringurile energetice cu toți acei prunci și se va face pace cu ei. Se vor curăța toți copiii actuali în viață, avuți după săvârșirea de avorturi, de orice efecte negative care s-au răsfrâns asupra lor din partea mamelor/taților aflați în suferințe. Se vor convoca și se va lucra și asupra bărbaților/taților, care au contribuit la conceperea fiecăruia dintre acei prunci.

La final, Isus Hristos ne va umple cu lumina sa vindecătoare și ne va curăța și vindeca toate rănile energetice rămase în urma extragerii acelor energii informații purtate în sferele/corpurile noastre energetice până în momentul prezent.

Lucrarea se va desfășura cu binecuvântarea Divină a Sfintei Treimi.

Recomandat pentru:

– adulți după 18 ani, bărbați, femei

Contribuția de participare: 360 ( 303 +TVA) lei/ 77 (65+TVA) de euro.

LIBRA INTERNET BANK (BRELROBUXXX – BIC / SWIFT Code)
RO95BREL0002002904570100 lei
Transferul bancar in contul de euro se accepta doar din conturi create la bănci din afara Romaniei.
RO14BREL0002002904570200 euro
Destinatar: CALEA CUNOASTERII SRL, CUI 42269307

Înregistrarea se face prin completarea formularului din Calendar. Pentru informații suplimentare folsiți  WhatsApp la numărul +40 762203131.

 

CONTRAINDICAȚII: Femei însărcinate și care alăptează
Nu se face baie (duș sau cadă) după meditație timp de minimum 2 ore, pentru ca toată energia pe care ați primit-o să poata lucra cu eficiență de 100% în corpurile dumneavoastră subtile și cel fizic.
Efecte secundare:

Datorită faptului că se pornește un val de detoxifiere, curățare a organismului de șlacuri, reziduuri metabolice de la nivel celular, este posibil să aveți dureri de cap, stări de greață amețeli. Se recomandă să beți cât mai multă apă, până se elimină acestea din organism. Dacă aveți stări de greață, ar fi bine să vomitați. Asta va ajută să eliminați direct o cantitate mare de toxine, fără să treacă prin filtrele corpului dumneavoastră, (ficat, rinichi). O alimentație ușoară, de post, este indicată. Beți ceaiuri din plante aferente afecțiunilor.

NU RENUNTAȚI LA TRATAMENTUL INDICAT DE MEDICUL CURANT.

Înregistrarea se face pe pagina evenimentului din Calendar. 

 

Ne rezervăm dreptul de a modifica (adăuga sau a șterge) Lista de Produse și Servicii în cazuri excepționale, pentru îmbunătățirea calității rezultatelor finale.