Rugăciune – Meditație

Rugăciune - Meditație

  • Scopul meditației: dobândirea independenței în relația directă cu Dumnezeu.

Acest proiect a luat naștere în 21 martie 2020, când ne-am trezit toți izolați la domiciliu. Am creat un Grup de susținere energetică online, pentru a ne ruga împreună Divinității. Petra face această Rugăciune-Meditație împreună cu noi, cerând de la Dumnezeu cel adevărat care ne-a creat, susținerea Lui. Prin puterea cuvântului ei, tot ce vom cere, vom primi.

În timpul acestei Rugăciuni-Meditație, pentru început, se împărtășesc diferite informații care vin de Sus pentru grupul în cauză.

Se cere ajutorul Divin și a Mamei Pământ în curățarea noastră de diverse reziduuri nefolositoare.

Se deschid Portaluri, după caz, diferite. Se reface conexiunea cu Dumnezeu și Mama Pământ. Și alte lucruri utile pentru cei prezenți.

La începutul Rugăciunii-Meditație, când Petra ne îndeamnă să invităm mental, prin vizualizare, sau cu voce tare alături de noi pe cei dragi, îi putem invita atât pe cei în viață, cât și pe cei plecați.

Toți se vor bucura de același tratament. Puteți invita, din suflet, și persoane cu care sunteți în orice stare de conflict. Condiția este să vă doriți sincer să aplanați relația cu ei.

Nu se face baie (duș sau cadă) după meditație timp de minimum 2 ore, pentru ca toată energia pe care ați primit-o să poata lucra cu eficiență de 100% în corpurile dumneavoastră subtile și cel fizic.

În fiecare zi de marți și joi, de la ora 21:00, suntem online pe YouTube, pentru a ne ruga și a primi diferite mesaje direct de Sus, prin intermediul Petrei.

Participarea este absolut GRATUITĂ, prezența dumneavoastră fiind benevolă. Puterea rugăciunii făcută în grup este egală cu 10 la puterea numărului de participanți, plus unu. Împreună putem realiza orice! 

Dacă rezonați cu felul nostru de a ne ruga, sunteți mereu bineveniți. Dacă nu, vă mulțumim și vă urăm succes în tot ceea ce faceți.

Fiți binecuvântați mereu cu toate cele bune.

RECOMANDAT PENTRU:

  • adulți și copii de orice vârstă, prezenți în direct sau în reluare
  • persoane plecate dintre noi, puse pe liste
Pentru confortul dumneavoastră, Numele tuturor persoanelor pe care doriți să le invitați la această Rugăciune-Meditație, vă rugam/sugerăm, să le scrieți de mână, pe o foaie de hârtie și să o păstrati alături în timpul lucrării.
Astfel veți putea adăuga oricând  pe listă si alte persoane, fără a omite pe cineva. 
Această lucrare are loc în fiecare marți și joi la ora 21:00, pe canalul de YouTube Petra.

https://www.youtube.com/channel/UCn0QWlsw_EOH-hmY1meUCgA

Pentru a primi notificări când suntem online, abonați-vă și apăsați pe clopoțel.
 m

CONTRAINDICAȚII: 

Pentru femeile însărcinate și cele care alăptează se recomandă doar rugăciunea, fără procedura de curățare energetică.

EFECTE SECUNDARE:

Este posibil să se pornească un val de detoxifiere, curățare a organismului de șlacuri, reziduuri metabolice de la nivel celular, este posibil să aveți dureri de cap, stări de greață amețeli.
Se recomandă să beți cât mai multă apă, până se elimină acestea din organism.
Dacă aveți stări de greață, ar fi bine să vomitați. Asta va ajută să eliminați direct o cantitate mare de toxine, fără să treacă prin filtrele corpului dumneavoastră (ficat, rinichi).
O alimentație ușoară, de post, este indicată. Beți ceaiuri din plante aferente afecțiunilor.

NU RENUNTAȚI LA TRATAMENTUL INDICAT DE MEDICUL CURANT.

Ne rezervăm dreptul de a modifica (adăuga sau a șterge) Lista de Produse și Servicii în cazuri excepționale, pentru îmbunătățirea calității rezultatelor finale.