Sănătate

Deparazitarea intestinală

De-a lungul vremurilor este știut faptul că paraziții sunt cauza a peste 70% dintre afecțiunile corpului nostru fizic. Astăzi, acest lucru este deja dovedit din punct de vedere științific de nenumărate ori. Dintre toate afecțiunile cancerigene, 70% sunt parazitare. Informații despre cât rău ne fac paraziții, găsiți peste tot pe Internet. Este absolut necesar și recomandat să facem deparazitarea intestinală de minimum două ori pe an.

Pentru animalele de companie pe care le avem acasă, mergem la veterinar regulat pentru acest proces, dar pentru noi când facem asta? Cu ce se face deparazitarea? Sunt foarte multe rețete, tipuri de tratamente pe bază de substanțe naturale eficiente în acest caz.

Dumneavoastră căutați și folosiți ce credeți că vi se potrivește cel mai bine. Eu am folosit și a funcționat foarte bine la mine Protect. Nu contează cu ce anume faceți deparazitarea, important este să fie de calitate, ca să vă poată ajuta.

Paraziții de azi s-au adaptat la condițiile noastre de viață și au un sistem imunitar de invidiat, nu cedează ușor la rețetele vechi, tradiționale.

Așadar, succes!

Link pentru comanda https://sveta.ramissio.com/protect-c53/

Persoana de contact, în caz că mai aveți nevoie de ajutor, este domnul Ilea Florin.

Telefon: +40726 205 305

Plăcere și savoare

Recomand cu multă încredere și o cafea cu ciuperca Ganoderma, simpla, sau 3în1, dar și pasta de dinti, care este preferata mea, tot cu Ganoderma. Și alte produse după gustul fiecăruia. https://ganovibe.ro

Persoana de contact, în caz ca mai aveti nevoie de ajutor, este domnul Ilea Florin.

tel +40726 205 305

Cabinet de Optică Maria

Situată pe Calea Moșilor nr. 260, bl 6, parter, lateral, vis-a-vis de Biserica Olari, care are o minunată icoană făcătoare de minuni a Maicii Domnului. Această optică aparține unei persoane deosebite, Maria Pomenea, care mi-a fost ghid în învățarea meseriei de optometrist. Cu o experiență de peste 30 ani în domeniu și locația respectivă deschisă în 2001, vă poate servi cu cea mai mare seriozitate și responsabilitate. Vă este de ajutor pentru orice nevoie ați avea legată de domeniul opticii.

Rame de ochelari și lentile de cea mai înaltă calitate, simple și complexe vă așteaptă.

Telefon contact: 021 210 2227

Program: luni – vineri 10.00-18.00 / sâmbătă 10.00 – 13.30.

Vizita se face cu programare prealabilă.