Întrebări frecvente

Întrebări frecvente

Răspuns: În principiu, Curățarea Energetică este aceeași în toate cele trei cazuri. Diferența este doar în ce se curăță în fiecare dintre ele. Le vom lua la rând pentru a le explica pe înțelesul fiecăruia.
Când Petra cere Divinității să ne curețe de diverse informații și energii negative în timpul Rugăciunii-Meditație, se curăță doar ce ați câștigat dumneavoastră ca drept divin, prin munca pe care ați făcut-o personal. Adică, în funcție de cât v-ați rugat, cât ați iertat, câtă milostenie ați făcut, cât ați iubit pe semenii voștri și alte fapte bune.
La Curățarea Energetică în Grup, Petra cere aceeași Curățare Energetică de diverse informații și energii negative, pe care le ridică Isus Hristos, prin puterea cuvântului ei. În funcție de credințele dummneavoastră, prin plata contribuției de participare, practic răscumpărați eliberarea de acele energii negative, care vă blocau relața cu Divinitatea și vă provocau disconfort în diferite sfere ale vieții.
Toate faptele noastre bune sau rele au un preț. Participând la această Curățare de Grup, vă plătiți curățarea unora dintre ele.
Isus Hristos va face o sesiune de reabilitare, care va umple de energie vindecătoare toate acele goluri rămase după extragerea informației și a energiei negative.
Acest eveniment nu se înregistrează și nu se comentează de către Telepat.

Curățarea Energetică personalizată are loc doar cu ajutorul unui Telepat, ghidat de Petra.
Lucrarea se înregistrează, deoarece se execută în absența dumneavoastră și nu vă obligă în acel moment la o anumită conduit sau acțiune.
Petra cere să se ridice prin puterea cuvântului ei, cu ajutorul Lui Isus Hristos, toate informațiile și energiile negative care s-au acumulat în sferele dumneavoastră energetice de-a lungul vremurilor și vă blochează conexiunea cu Divinitatea și creșterea spirituală pe toate planurile vieții.
Telepatul vizualizează, scoate și îndepărtează tot ce nu vă e de folos, la cererea Petrei. Verifică permanent ca toate acțiunile cerute să se efectueze cu maximă precizie și acuratețe. La final, mai scanează încă odată corpul, pentru a se convinge că este curat.
După curățare, Isus Hristos vine cu o sesiune de vindecare Divină pentru toate rănile energetice rămase dupa extragerea negativului.
Pentru executarea acestei lucrari, este nevoie de asemenea sa trimiteti cateva date personale:
Nume prenume (și de fată), data nașterii și câteva date suplimentare legate de ce doriți să vi se rezolve.
BONUS, Petra vă poate răspunde și la 2-3 întrebări, la care poate căutați răspunsul de o viață.
Fiind personalizată, la această curățare se execută și lista trimisă de dumneavoastră.
Înregistrarea completă este trimisă în format audio persoanei care a solicitat această lucrare, ca să poata afla ce s-a întâmplat pe parcursul curățării energetice.
Acest tip de curățare poate fi efectuat și pentru persoane care nu știu despre această lucrare, deoarece noi cerem acordul persoanei vizate la nivel de conștiință, pentru a nu încălca legile universale.
Credința dumneavoastră în Dumnezeu și iubirea de semeni este un factor important în curățarea de orice energii și informații negative acumulate de-a lungul vremurilor în sferele energetice și care se pot manifesta pe corpul fizic sub diverse forme de suferințe și la zeci de ani distanță după momentul creării lor.
Răspuns: Acest lucru este pe cât de simplu, pe atât de complicat. Simplu, deoarece Dumnezeu vrea doar să îl purtăm mereu în suflet și în gând. Complicat, pentru că tiparele vechi de gândire, vorbire și acțiune au o mare influență asupra noastră chiar dacă în sferele energetice ele au fost dezintegrate și înlocuite cu unele noi, benefice nouă.
Viața ne-a purtat pe diferite valuri, care mai de care mai îngrozitoare, sau mai înșelătoare. Și totuși, dacă ați ajuns să primiți acordul Divin și să faceți această Curățare, Deparazitare Energetică, merită să depuneți un mic efort în plus pentru a păstra curățenia răscumpărată și pentru a evolua spiritual.
Evoluția Spirituală aduce cu ea, la pachet, evoluție pe toate planurile vieții.

CREDINTA este cheia succesului în TOT!

Avem suficientă Credința oare? Desigur că NU. Altfel, nu citeam acum aceste rânduri. Dar, Credința poate fi cultivată, îngrijită și crescută! Totul depinde de hotărârea și dorința dumneavoastră de schimbare.
După Curățarea Energetică este necesar și indicat să aveți un control mai viguros ca de obicei asupra gândurilor, vorbelor și acțiunilor dumneavoastră.
Răspuns: Ca să înțelegem mai bine ce este de fapt Arborele Genealogic, trebuie să facem un desen. Luăm o foaie de hârtie și pe primul rând, pe mijlocul foii scriem numele propriu. Pe al doilea rând, în dreapta și în stânga numele nostru, scriem numele părinților, mama și tata.

Sub numele fiecărui părinte scriem numele părinților lor, a bunicilor noștri și tot așa în jos, la infinit. Fiecare copil născut din doi părinți se scrie la fel sub ei. Frați, surori, unchi, mătuși, verișori, ș.a.m.d. În felul acesta obținem o hartă a întregului nostru neam pe două ramuri: ramura maternă și cea paternă.

Acesta este Arborele nostru Genealogic. Acum, în acest moment al vieții putem avea lângă noi, maximum încă trei generații vii: părinții, bunicii și cei mai norocoși și străbunicii. Restul sunt plecați în neființă, sau altfel spus, “acasă".

Când vom face acest desen, ne vom da seama câți strămoși avem. Pentru că în acea hartă intră absolut toți cei născuți vreodată din cineva din neamul nostru. Fiecare dintre aceste persoane, fie încă în viață, fie deja plecate, sunt pline de păcate, adică au făcut în viața sa multe greșeli și au acumulat multă informație și energie negativă, care a rămas ca o amprentă energetică pe memoria sa celulară și a fost cumva moștenită de urmașii săi.

Când vorbim de Karma de neam, asta înseamnă: o aglomerație de negativ de toate felurile, care ne poate urma în orice existență, indiferent unde ne aflăm, sau ce facem.

Știm că această cantitate de energie negativă nu dispare decât dacă noi adunăm o cantitate și mai mare de energie pozitivă prin acțiunile noastre de zi cu zi. Acest lucru este posibil prin iubirea față de semeni, prin milostenie, prin fapte și gânduri bune, s.a.

Noi în schimb, prin gândire, vorbire și acțiune dobândim invers, tot mai mult negativ. Și nu ne rămâne decât o soluție. Să apelăm la surse externe pentru a curăța tot negativul acumulat de noi înșine și mai ales cel acumulat de strămoșii noștri, care acum nu pot face nimic în sensul ăsta. Acolo unde sunt, ei plătesc pentru ce au făcut cândva pe pământ.

Fiecare suflet este ca un balon umflat cu heliu, acel gaz volatil, care îl urca spre cer. Doar că de sfoara acelui "balon" sunt legate diferite "greutăți", mai mari, sau mai mici, (fiecare le are după faptele sale), care reprezintă greșelile (păcatele) săvârșite.

Acele greutăți încurcă ascensiune sufletului, care datorită lor este blocat la un anume nivel energetic vibrațional. Aceste nivele vibraționale pornesc de la "Iad" până la "Rai”. Când noi, cei vii, aprindem cel puțin o lumânare, facem un parastas, dăm ceva de pomană pentru sufletele lor, înălțăm o rugăciune, sau doar îi pomenim de bine ajutăm ca acele greutăți să se mai ușureze.

Dar, câți dintre noi fac aceste lucruri ca la carte, așa cum ne cere Sfânta Biserică? Răspunsul este la voi...

Așadar, Dumnezeu s-a gândit să ne mai dea o șansă de curățare a întregului neam prin această curățare a Arborelui Genealogic. Curățând de pe strămoșii noștri acele energii și informații negative, ele se ridică simultan de peste tot pe unde au ajuns prin memoria celulară.

Când în familie suntem mai mulți frați și surori, fiecare moștenește ceva diferit de pe neam. Cel care cere curățarea de Arbore, va curăța de pe neam lucrurile care le-a moștenit el. De aceea este minunat când mai mulți membri ai familiei solicită acest procedeu de curățare.

Curățând ce va afectează pe fiecare în parte, se curăță și întreg neamul de acel "ceva" până la o anumită generație în adâncime, (una, sau chiar și 9), în funcție de câ și ce ne este permis din partea Divinității. Așadar, "greutățile" care țineau "balonul" la un anume nivel se topesc pe măsura efortului depus de noi, cei care am solicitat curățarea Arborelui Genealogic și sufletele fiecărui membru din neamul nostru de pe linia paternă și maternă, trece ușor pe o altă dimensiune din ce în ce mai caldă, mai luminoasă și mai plină de iubire Divină.

NU TOATE KARMELE NOASTRE AU PERMISIUNEA DE A FI ȘTERSE PRIN ASTFEL DE METODE.

Unii dintre noi plătesc prin suferințe fizice, care se pot diminua, dar nu la toți la fel. Divinitatea are legile Sale și noi putem decât să le acceptam. Neacceptarea nu rezolvă nimic.

Dar dacă a ajuns la dumneavoastră această informație, înseamnă că meritați să o folosiți pentru întreg neamul: și pentru cei de sub dumneavoastră, și pentru cei de deasupra, adică și copiii noștri și urmașii lor.

După o astfel de lucrare Divină, merită să aveți mai multă grija asupra comportamentului dumneavoastră propriu. Tot ce gândiți, vorbiți, sau/și faceți, este energie, care se acumulează pe memoria dumneavoastră celulară, pe ADN și se va transmite mai departe în același fel, după aceleași Legi universale neschimbate.
Aveți șansa să fiți dumneavoastră cel/cea care schimbă soarta neamului printr-o procedură, aparent simplă, de curățare energetică a Arborelui Genealogic.
Doamne ajută!
Răspuns: Lucrarea de Curățare a Arborelui este foarte complexă, cu un consum foarte mare de energie, dar rezultatele obținute merită orice efort.
La începutul ședinței, se face rugăciune de cerere a acceptului Divin pentru această lucrare. Se invocă Isus Hristos, căruia i se cere să deschidă Harta Genealogică pe ambele părți.

Telepatul observă pe cate nivele, generații s-a deschis și comentează tot ce se întâmplă pe parcurs. Prin puterea cuvântului, Petra cere curățarea de informații și energii negative de TOATE felurile.

Numărul de generații care se curăță în această lucrare, depinde de ce Drept Divin are solicitantul în momentul dat. Prin ochii Telepatului vom urmări imagini din timpurile diferiților strămoși din neamul nostru, scene a filmului vieții lor. De asemenea, vom afla ce anume și sub ce formă se ridică, se curăță de pe ei.

După procesul de curățare, Isus Hristos inundă tot Arborele genealogic cu lumina Sa vindecătoare și reabilitează toate rănile energetice rămase în urma extragerii negativului. La final se cheamă Duhul Sfânt pentru binecuvântarea întregului neam. Rugăciunea de mulțumire și recunoștință încheie această lucrare.

După ce beneficiați de curățarea Arborelui Genealogic, vă rugăm, ca de obicei, să aveți mare grijă la comportamentul dumneavoastră. Un control mult mai riguros asupra gândirii, vorbirii și acțiunilor dumneavoastră este absolut necesar. Mai ales în primele 7-14 zile, când sunteți încă foarte vulnerabili la tiparele
vechi de gândire, vorbire, acțiune. Continuați cu rugăciunea din cărți sau personală.

Fiți mai buni, aveți mai multă credință și încredere în Dumnezeu. Iubiți și contemplați tot ce va înconjoară, inclusiv pe semenii voștri, căci totul este Creație Divină. Orice schimbare în bine, conștientă, aduce un mare plus de valoare în viața dumneavoastră.