Susținere energetică ADHD

Susținere energetică ADHD

Calea Cunoașterii organizează o serie de ședințe de susținere și reabilitare energetică pentru FAMILIILE care au în îngrijire copiii cu sindrom de ADHD. 

PETRA va lucra TREI ședințe la o distanță de 21 zile una de cealaltă.

Toți cei care au în îngrijire un copil cu acest sindrom și doresc susținere și reabilitare energetică pentru ei, să mă contacteze pentru a-i trece pe lista aferentă.

Recomandăm să fie prezente toate persoanele care au grijă sau se ocupă de procesul de educație a acelui copil, părinți, bunici, bone.

Dacă este posibil, ar fi foarte bine să fie prezent și copilul, indiferent de vârsta lui, sau cei prezenți să țină alături o poză, sau numele și data nașterii scrise de mână pe o foaie de hârtie a celui pentru care au venit.

În cazul în care știți familii care încă nu fac parte din Grupul Calea Cunoașterii dar ar dori să participe la aceste sesiuni, anuntați-i. Sunt bineveniți toți!

Lucrarea se bazează pe Rugăciune și pe Puterea Cuvântului PETREI.

Se vor curăța informațiile și energiile negative, care sunt factori de blocaje diverse în dezvoltarea armonioasă și sănătoasă a copilului, după aceea, Isus Hristos își va face lucrarea de reabilitare.

Orice participant să ne contacteze pentru înregistrare.
Telefon contact: +40762203131

Fiți binecuvântați mereu!