Așezământ Calea Cunoașterii – Donații

Așezământ Calea Cunoașterii - Donații

Astăzi, 14.12.2021, Calea Cunoașterii declară oficial începerea strângerii de fonduri prin DONAȚIE, pentru  AȘEZĂMÂNTUL care va găzdui orice persoană în căutarea lui Dumnezeu cel adevărat.

Acest proiect pentru crearea unui loc fizic, unde oricine sa poată veni pentru a se regăsi întru sine și Hristos, este afișat pe site de la bun început.

Acum a sosit momentul în care să adunăm acele resurse materiale, care să ne ajute să începem realizarea acestui colț de liniște pentru sufletele noastre.

“Așezamântul Calea Cunoașterii” va fi situat într-o localitate foarte pură energetic, înconjurată de o priveliște de basm și o liniște atât de profundă, că îți poți auzi propria respirație. 

Scopul acestui loc este nobil din multe puncte de vedere, dar primul ar fi facilitatea de a ne întâlni LIVE, fizic, la orice lucrare susținută de PETRA, programată în Calendar și pentru unele lucrări individuale.

De asemenea, în acest complex vor exista o serie de posibilități Terapeutice, începând de la aparatura de diagnosticare, metode de detoxifiere și reabilitare a stării corpului fizic și a Sufletului. 

Va exista posibilitatea de a conștientiza stări și situații din viața dumnevoastră prin consultații, care ulterior vor duce la o reabilitare rapidă și corectă. 

Locuri de cazare și hrana BIO sunt în planurile noastre, la fel și o sală de conferință pentru diverse Seminare, Cursuri, seri de dans și alte lucruri benefice pentru starea noastră de bine.

Ne dorim ca acest “Așezământ” să vă ofere posibilitatea și șansa de a vă detașa complet de lumea exterioară și de a vă descoperi pe voi înșivă, să înțelegeți care e scopul vieții voastre, misiunile proprii și colective, bucuriile pe care le meritați din plin.

Ar fi multe de spus despre ce ne dorim să realizăm pe acel teren, dar vom reuși totul doar cu ajutorul lui Dumnezeu și al tuturor celor care ne vor susține din toate punctele de vedere, inclusiv material.

Pentru colectarea resurselor materiale, Calea Cunoașterii are un cont special creat în acest scop.

Donațiile dumneavoastră pot fi mari sau mici, făcute o singură dată, sau lună de lună, așa cum simțiți fiecare să donați fără regrete.

Toți cei care vor dona, ulterior vor fi trecuți în Cartea Calea Cunoașterii ca Membrii Fondatori de diferite Grade și veți rămâne în istoria dezvoltării acestui Așezământ.

CONTURI PENTRU DONAȚII
  RO68BREL0002002904570101 lei
  RO57BREL0002002904570202 euro
Banca: LIBRA INTERNET BANK
Cod Swift: BRELROBUXXX
Destinatar: CALEA CUNOASTERII SRL
CUI: RO42269307 din 17.02.2020
REG.COM.: J23/769/14.02.2020

CALEA CUNOAȘTERII SRL a fost înființată ca o metodă de susținere în creșterea spirituală a tuturor oamenilor, care sunt în căutarea de sine, de creștere spirituală și de Divinitate.

Începând cu evenimentele gratuite pe care le-am oferit zilnic, din 21.03.2020 pe o perioadă de 100 zile, trecem la un program în care PETRA ne ghidează în Rugăciunea-Meditație, de două ori pe săptămână, MARȚI și JOI la ora 21.00.

Evident că au apărut și cererile dumneavoastră particulare pentru diferite situații de viață, în care ați avut nevoie de susținere prin PETRA de la Dumnezeu, care implică și o contribuție de participare.

Aceste contribuții diferă de la o lucrare la alta, în funcție de mesajele primite de la Divinitate și de consumul energetic necesar efectuării lor.

Începând de la minimum 33 lei pentru Seminarul “Banii și Abundența” și alte sume accesibile pentru toți. Aveți detalii la fiecare Produs și Serviciu pe site la secțiunea aferentă.

Pentru că suntem în plină ascensiune din toate punctele de vedere, Calea Cunoașterii are și alte planuri de dezvoltare întru ajutorarea celor care au nevoie de sprijin.

Unul dintre Proiectele mult dorite este crearea unui AȘEZĂMÂNT cu acces permanent pentru cei care doresc să se retragă la un final de săptămână, special pentru a putea rămâne în Rugăciune și Meditație undeva, departe de forfota civilizației moderne, în liniștea și sânul naturii, în aer curat și liber de zgomote, cât mai departe de acele ocupații zilnice de rutină, care ne transformă uneori în ființe robotizate.

Un loc în care să te trezească ciripitul păsărilor, razele soarelui și mirosul proaspăt al dimineții. Un loc în care Mama Pământ să ne curețe și remonteze de starea anterioară. Un loc în care să ne transforme din omidă într-un fluture de o frumusețe rară.

Dacă transformarea are loc în noi, nimic nu mai poate schimba asta, decât doar noi. Odată transformați pe interior, exteriorul nu mai are altă șansă decât să se schimbe pentru a ține pasul cu realitatea interioară.

Pentru realizarea Proiectelor, întotdeauna este nevoie de voia Divină și de ajutorul și susținerea celor înțelepți și înțelegători.

Împreună putem realiza orice ne propunem. De aceea, Calea Cunoașterii acceptă donații de orice fel, sub orice formă, care pot servi pentru implementarea și dezvoltarea acestui proiect.

Oricine poate contribui cu ce are, din suflet și fără regrete.  Avem nevoie atât de contribuție INTELECTUALĂ, cât și de cea MATERIALĂ.

Pentru Așezământ, avem nevoie pentru început de un teren adecvat. Ulterior, până să putem accesa bani europeni (dacă vor exista pentru acest gen de proiect), vom avea nevoie și de voluntari care, prin prezența fizică, să ne poată da o mână de ajutor.

Sunt sigură că noi toți înțelegem ce implică dezvoltarea unui asemenea Proiect.

Veți avea la dispoziție un cont special deschis doar pentru donații în bani. Orice bun material, care ne-ar putea servi, va fi desigur acceptat de către noi cu mare drag.

Vă suntem profund recunoscători încă de acum pentru tot suportul vostru acordat necondiționat.

Cu Voia Divină și ajutorul vostru, acest Proiect are șansa să se nască și să se dezvolte sănătos și doar pentru folosul semenilor noștri.

DOAR PENTRU DONAȚII:
CONT LIBRA INTERNET BANK
RO68BREL0002002904570101 (lei)
Destinatar: Calea Cunoașterii SRL

Dumnezeu să vă binecuvânteze mereu, cu tot ce vă este de folos în călătoria prin viața aceasta.